Wie ik ben

Dansdocent, dansmaker en performer.

Lenna Schouten

Over mij

Ik ben Lenna Schouten een bevlogen dansdocent, danser en dansmaker! Dans is mijn taal, zonder dans kan ik niet volluit leven. Na een korte carrière in het bedrijfsleven besloot ik mijn hart te volgen en in 2011 studeerde ik af aan Codarts, Hogeschool voor de Kunsten. Nu ben ik al meer dan 10 jaar werkzaam als educatief danskunstenaar.

Dans is voor mij een fysieke sensatie, een avontuur en een inspirerend spel met ruimte. Dans betekent voor mij het aangaan van een voortdurend experiment, om verrast te worden door het resultaat. Die fascinatie wil ik delen met jou!

Missie & visie

Veel mensen ervaren nu meer dan ooit de behoefte om te bewegen en inspiratie op te doen. We hebben honger naar contact, naar aanraking, verrassing en het opdoen van nieuwe ervaringen. De online wereld geeft intense offline behoeftes. Zoals de behoefte om je lichaam in zijn totaliteit te ervaren en te laten stromen. De behoefte om écht contact te hebben met de ander. En de behoefte om de sleur te doorbreken en nieuwe wegen te vinden.

Met mijn voorstellingen en danslessen vervul ik die behoefte. Door het kijken van mijn voorstellingen en het ervaren van mijn danslessen voel je je vrijer, krachtiger en meer in verbinding staan met jezelf en de wereld om je heen. Ik streef naar een vrije geest in een bewegend lichaam en een ziel die aangeraakt wordt. Ik stimuleer daarmee een gezondere samenleving.

'Fysieke training, creatieve ontplooiing en voeding van de ziel.'

Kernwaarden

Ruimte scheppen

Overgave

Verrassing en avontuur

Samenwerking

Kwaliteit en diepgang

Doelgroepen

Dansprofessionals

In mij vind je een bevlogen docent en coach die met aandacht en diepgang jouw professionele ontwikkeling naar een hoger plan brengt.

Dansliefhebbers

Ik breng jou op een energieke, speelse en creatieve manier in beweging en laat je groeien als danser.

Culturele organisaties

Ik ben jouw sparringpartner om educatieve projecten en voorstellingen te ontwikkelen en uit te voeren.

Samenwerkingen

Scroll naar boven