Iedereen

Kinderlessen

Ik doe dit jaar de Contakids Teacher Training. Contactimprovisatie tussen ouders en hun jonge kind. Binnenkort kun je de eerste lessen in Leiden verwachten! Ook geef ik moderne dans voor jongeren vanaf 12 jaar en performance training voor 11+.

Danstraining

In deze les dans je een uur lang met me mee. Alle lichaamsdelen komen aan bod en je werkt aan je kracht, balans, lichaamsbewustzijn, lenigheid en conditie. Verwacht dansante oefeningen vanuit de moderne dans en jazz, met uitstapjes naar andere dansstijlen. Weinig uitleg, basic materiaal, maar wel dóórdansen! Een heerlijke les om te dansen én topfit te blijven.

Improvisatie en compositie

In deze les is gaan we de vloer op om te improviseren. Je krijgt verschillende invalshoeken aangereikt om je eigen danstaal te ontdekken en te ontwikkelen. Ook leer je als danser verschillende inspiratiebronnen te gebruiken bij het improviseren in de studio én op het podium.

Jazz Dynamics

In deze les duiken we in jazz ritme en dynamiek. We grooven, grounden, moven en flowen. We spelen en dagen uit. Je werkt in de les aan een sterke jazz techniek en een fearless uitstraling. Je leert maximaal gebruik te maken van de ruimte en we gaan werken met contrasterende dynamische kwaliteiten. En dit alles met veel lef, soul en personality!

Counter-Contemporary

In deze les werken we met een voortdurend veranderende dynamische balans. We spelen met het gewicht van lichaamsdelen in de ruimte. We vallen en releasen. Je krijgt instrumenten aangereikt waarmee je jezelf als danser steeds bewuster en vrijer kunt aansturen.

Moderne dans

In deze les maak je kennis met moderne dans. De les is bedoeld voor beginnende dansers, maar ook voor dansers die geen ervaring in modern hebben. We gaan in op het gebruik van een bewuste en vrije lichaamshouding en je leert spelen met de zwaartekracht. We gaan werken met kracht, ontspanning en ruimte. Daarnaast leer je je adem te gebruiken als ondersteuning van je bewegingen.

Scroll naar boven