Coaching

Professionele begeleiding.

Ik bied een aantal verschillende coachingstrajecten aan. Al pratend en bewegend help ik je graag om jouw doel te bereiken. Bekijk hier de mogelijkheden.

Choreografie Coaching

Choreografie coaching

Wil je graag een frisse blik op jouw work-in-progress? Heb je behoefte aan coaching tijdens een maakproces? Ik help je om met nieuwe ogen te kijken naar je werk. Ik stimuleer je tot nieuwe wegen in jouw creatieproces. Deze coaching kan eenmalig zijn, of een langer traject. 

Fotograaf: Robert Walda

Indivuele coaching

Loop je rond met een specifiek vraagstuk? Heb jij een speciale behoefte? Heb je een persoonlijk trainingsdoel en zoek je iemand om je daarin te coachen?

Met mijn achtergrond in training & coaching in het bedrijfsleven en verdieping in Alexandertechniek help ik je graag op weg. Ik sta naast je en ga met je op zoek naar de invulling van dat vraagstuk. Al bewegend komen we tot nieuwe inzichten en bereik je je doel!

Stagebegeleiding

Stagebegeleiding

Ik ben een ervaren stagebegeleider voor beginnende docenten dans. Ik begeleid je graag in jouw professionele ontwikkeling en help je om jouw eigen docentschap en visie op je vak te ontwikkelen. Ook als je uitvoerend danser bent en je graag meer verdieping aan wil brengen in het lesgeven kan ik je verder helpen.

Scroll naar boven